Instant Gaming EU
 
 

Rubber Bandits

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Rubber Bandits is een ongelooflijk leuk gezelschapsspel waarin je een crimineel bestuurt die er op uit is om zoveel mogelijk geld te stelen. Het probleem is dat alle andere spelers hetzelfde willen als jij, en ze zijn niet happig op delen! Het spel bevat een grote verscheidenheid aan scenario's waarin je het tegen andere spelers opneemt voor plezier en winst. Deze gekleurde arena's met meerdere niveaus bevatten verschillende vernietigbare elementen en mechanismen waarmee je je tegenstanders in de val kunt lokken en doden, waardoor het plezier nog groter wordt.



    Het spel bevat hilarische physics en een grote cast van karakters waaruit je kunt kiezen, waardoor de spelervaring zo leuk wordt als je het met je vrienden deelt. Het doel van het spel is ontsnappen met zoveel mogelijk buit, maar Rubber Bandits bevat naast de Brawl-modus verschillende gameplay-modi met verschillende doelstellingen. Je kunt proberen de perfecte overval te plegen in de Heist modus alleen of met een andere vriend, of zelfs een legendarische dief worden in de single-player campagne waar je het moet opnemen tegen tegenstanders die door de AI worden bestuurd.



    Rubber Bandits bevat tal van grappige personages waaruit je kunt kiezen, en je kunt ze aanpassen met extra vermommingen om ze uniek te maken. Het spel stelt meer dan 20 gekke wapens tot je beschikking, variërend van eenvoudige knuppels tot raketwerpers, en je zult ze zo goed mogelijk moeten gebruiken als je je tegenstanders wilt overtreffen.



    Als je op zoek bent naar een leuk gezelschapsspel om je tijd met andere spelers door te brengen, biedt Rubber Bandits je precies dat.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Rubber Bandits

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Rubber Bandits

    Clastrofudge
    Clastrofudge
    3 jan. 2022 01:29on dlcompare.com
    Good fun, I do wonder what's in the chest in the main menu though :P
    Leuk, maar ik vraag me wel af wat er in de kist in het hoofdmenu zit :P
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief