Eneba COM
 
 

Shovel Knight Pocket Dungeon

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Shovel Knight Pocket Dungeon laat je diep graven in een wereld vol schatten en avontuur. Voor het eerst heeft de Shovel Knight-serie een spel dat het oplossen van puzzels combineert met schurkachtige actiegameplay.



    Als Shovel Knight moet je puzzeltegels bij elkaar passen door over een rooster te rennen. Je kunt vijanden rammen om ze uit te schakelen, maar elke vijand heeft zijn eigen vaardigheden om die van jou te evenaren. Het is een eenvoudig mechanisme om te leren, maar het wordt steeds uitdagender naarmate de vijanden sterker worden.



    Maar Shovel Knight is niet alleen! Meer dan 10 bekende bondgenoten van de Orde van No Quarter vergezellen je op je zoektocht. Spectral Knight kan genezen door monsters te doden. Tinker Knight is fysiek zwak, maar kan mechanische harnassen maken die door vijanden scheuren. King Knight kan van grote afstand een schouderstoot uitdelen, ten koste van zijn eigen gezondheid. Speel elke ridder vrij, leer hun vaardigheden en kies er een die bij je speelstijl past. Je verzamelt ook buit bij elke kerkerronde, dus combineer voorwerpen met personages om ze op elk gevecht voor te bereiden.



    Shovel Knight Pocket Dungeon is een gedurfde nieuwe kijk op de klassieke Shovel Knight-gameplay. Als humor, actie en puzzels je ding zijn, zul je zeker genieten van deze titel.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Shovel Knight Pocket Dungeon

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Shovel Knight Pocket Dungeon

    TBoneBG
    TBoneBG
    15 jan. 2022 09:49on dlcompare.com
    I loved Shovel Knight. This seems pretty interesting. definitely will check it out
    Ik vond Shovel Knight geweldig. Dit ziet er interessant uit. Ik zal het zeker uitproberen.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief