Instant Gaming EU
 
 

Sands of Salzaar

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Bouw je eigen legende in de gouden woestijn in Sands of Salazar, een epische open-wereld strategie en role-playing game. Na de val van het Oude Rijk ligt het land voor het grijpen. Creëer een eigen personage, verzamel een machtig leger en grijp je deel van de macht voordat andere facties de woestijn overheersen.



    Maak van je personage een krijgsheer, een aartsmagiër of wat je maar kunt bedenken. Rekruteer eenheden voor je leger, upgrade hun vaardigheden en train ze om een onverslaanbare strijdmacht te worden. Leid vervolgens je krijgers naar de strijd en vecht aan hun zijde om de overwinning veilig te stellen.



    Sands of Salzar laat je kennismaken met een fantasiewoestijn vol exotische NPC's en gevaarlijke missies. Ga kerkers binnen en trotseer dodelijke ontmoetingen om schatten, roem en macht te winnen. Sticht steden, bouw hun rijkdom op door handel te drijven, en krijg economische invloed op de regio.



    Vergeet niet dat je niet alleen bent in de woestijn. Je moet ook strijden met de vele facties die hun deel van de woestijn willen. Gebruik diplomatie om bondgenootschappen te sluiten met facties die jouw doelen steunen. Verklaar de oorlog aan hen die je in de weg staan. Pas op: stammen hebben een eigen wil, en kunnen in opstand komen als je niet aan hun behoeften voldoet.



    Zal je roem, rijkdom of de dood vinden op Sands of Salazar? De keuze is aan jou.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Sands of Salzaar

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Sands of Salzaar

    gennyshark
    gennyshark
    2 jan. 2022 11:08on dlcompare.com
    Sands of Salzaar is an open world title with RPG-strategy elements set in a desertic word, perhaps like the Mount&Blade saga, I think. We must command our faction against all others and create our story.
    Sands of Salzaar is een open wereld titel met RPG-strategie elementen die zich afspelen in een woestijnachtig woord, misschien zoals de Mount&Blade saga, denk ik. We moeten onze factie tegen alle anderen laten vechten en ons verhaal maken.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief