Instant Gaming EU
 
 

Wizardry: The Five Ordeals

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Wizardry: The Five Ordeals is een dungeon crawler videospel in Japanse stijl dat niets te maken heeft met de klassieke RPG serie Wizardry. In plaats daarvan is dit spel de nieuwe versie van een titel uit 2006 gemaakt onder de Unity engine. Het behoudt alle functies van het origineel, maar bevat gereviseerde graphics met ondersteuning voor breedbeeld en hoge resoluties.



    Wizardry: The Five Ordeals wordt gespeeld als een klassieke dungeon crawler. Je bestuurt een groep personages in de first-person view terwijl ze labyrintische gangen en kamers vol monsters, vallen, puzzels en schatten verkennen. Het spel bevat verschillende rassen en klassen voor je personages, en ze kunnen worden uitgerust met krachtige uitrusting die je kunt kopen of vinden tijdens je verkenningstocht door de kerkers. Naarmate ze een hoger niveau bereiken, ontgrendelen ze krachtigere vaardigheden, verkennen ze diepgaandere levels, vechten ze tegen gevaarlijkere vijanden en nemen ze uitdagendere missies aan.



    Een van de belangrijkste functies van Wizardry: The Five Ordeals is een complete scenario-editor die je kunt gebruiken om je eigen avontuur te creëren. Je kunt het ook delen met andere spelers, en er zijn al meer dan honderd door spelers gemaakte scenario's die je kunt openen.



    Het spel wordt nog steeds gelokaliseerd, en veel teksten zijn nog in het Japans.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Wizardry The Five Ordeals

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Wizardry: The Five Ordeals

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief