Eneba COM
 
 

Heavenly Bodies

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ruimtetechnologie is de afgelopen vijftig jaar behoorlijk geëvolueerd, maar in de jaren '70 was niets zo gemakkelijk. De astronauten waren niet zo gewend aan het werken in omstandigheden zonder zwaartekracht, en elke kleine taak in de ruimte was een enorme klus. Heavenly Bodies gebruikt dat scenario als basis om een zeer interactieve puzzelervaring te bouwen die zich richt op kosmonauten, het lichaam, en de afwezigheid van zwaartekracht.



    Als ruimtevaartingenieur moet je elke dag heel wat kleine taken uitvoeren in een ruimtestation, maar werken in een omgeving zonder zwaartekracht kan ze behoorlijk lastig maken. Heavenly Bodies daagt je uit met een grote verscheidenheid aan scenario's waarin je een kosmonaut bestuurt die bepaalde taken moet volbrengen. Deze variëren van onderhoudswerkzaamheden tot het manipuleren van ruimtevoertuigen. Heavenly Bodies laat je elk van de ledematen van een gewichtloze kosmonaut besturen, maar alleen de ledematen, wat tot even grappige als uitdagende situaties kan leiden in dit ruimtesimulatiespel.



    Heavenly Bodies is ontworpen om gespeeld te worden met een dual-analoge joystick controller voor een optimale gameplay ervaring. Daarom wordt het niet aangeraden om het spel met een muis en toetsenbord te spelen, ook al kun je aan elke functie keybinds toewijzen.



    Je kunt Heavenly Bodies met een vriend spelen in coöperatieve modus, wat de uitdaging en het plezier verveelvoudigt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Heavenly Bodies

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Heavenly Bodies

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief