Instant Gaming EU
 
 

Rogue Fable III

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ga de Dungeon of Dread binnen om een onbetaalbaar artefact te stelen in Rogue Fable III. In dit roguelike RPG-spel ben je een avonturier die de legendarische Beker van Yendor moet bemachtigen, een met gouden edelstenen ingelegde kelk die onsterfelijkheid kan schenken aan degenen die ervan drinken. Veel ondernemende avonturiers hebben geprobeerd de beker te bemachtigen, maar de Dungeon of Dread doet zijn naam meer dan eer aan. Ben jij degene die zal slagen waar anderen hebben gefaald?



    Zoals het een roguelike game betaamt, vereist Rogue Fable III zorgvuldige verkenning, tactiek en een goed begrip van de diepe gameplaymechanieken om te slagen. Het spel is ontworpen om kort te duren, maar is ook zeer uitdagend. Als je de spelmechanismen begrijpt en hard oefent, kun je binnen een uur winnen.



    Creëer je personage uit 10 verschillende klassen en 8 rassen, elk met unieke vaardigheden, sterktes en zwaktes. Experimenteer met je bouw om te overleven in een kerker die meer dan 200 monsters op je af zal sturen. Gebruik een verscheidenheid aan vaardigheden en spreuken, waaronder het van richels duwen van vijanden, ze elektrocuteren en jezelf beschermen met een schild van vuur. Verken 13 verschillende soorten kerkers, waaronder schadelijke moerassen, met lava gevulde spelonken en kerkhoven die worden achtervolgd door ondoden.



    Rogue Fable III heeft alles wat je van een roguelike avontuur verlangt - je hoeft het alleen maar te overleven!



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor Rogue Fable III

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Rogue Fable III

    Gamer2021
    Gamer2021
    4 jan. 2022 05:48on dlcompare.fr
    un jeu très cool je recommance
    een heel gaaf spel, ik doe het nog een keer
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief