Eneba COM
 
 

Ampersat

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ampersat is een eigenzinnige roguelite RPG die klassieke video game mechanics combineert met moderne accenten. Ampersat is afgeleid van games als de klassieke Zelda, Angband en Gauntlet, en heeft een topdown-zicht en handgemaakte omgevingen om een gevoel van een old-school game te geven. In een terugblik op deze klassieke games speel je als een symbool, de "@", een krachtige krijger-magiër die even goed is in toverspreuken als in zwaardvechten, en je bent op een zoektocht om gevangen brieven uit de kerker te bevrijden. Ook je vijanden zijn allemaal tekens die je op een gewoon toetsenbord kunt vinden.



    De kwaadaardige Lord Z is Gentlheim binnengevallen en heeft vijf kerkers rond de stad gebouwd. Door letters uit Gentlheim te stelen, heeft hij de taal zelf in gevaar gebracht. Als de krijger Ampersat, moet je elke kerker binnengaan en hun bazen verslaan voordat je Lord Z zelf confronteert.



    Verken 50 kerkerlevels, elk met unieke puzzels, gevaren en omgevingen, variërend van donkere kastelen tot met lava gevulde afgronden. Vecht tegen 50 verschillende soorten vijanden en helse eindbazen.



    Om ze uit te dagen, moet je je vaardigheden opbouwen door vaardigheden uit een vaardigheidsboom te halen. Je kunt honderden spullen en voorwerpen verzamelen tijdens je grote avontuur, en deze upgraden om je uit te rusten tegen de gevaren van de kerker. Je kunt ook je stadshub upgraden om betere diensten te verlenen voor elk van je runs.



    Heb jij de moed om in opstand te komen tegen de tiran Lord Z? Red alle letters en breng de taal terug naar de wereld in Ampersat.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Ampersat

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Ampersat

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief