Instant Gaming EU
 
 

GNOSIA

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Wie is menselijk en wie niet? Dat is wat jij moet bepalen in GNOSIA, een single-player social deduction puzzelgame met visual novel en roguelike elementen.



    Je maakt deel uit van een bemanning op een schip dat op drift is in de ruimte. Ieder van jullie heeft een rol te spelen om het schip drijvende te houden, maar één van jullie is een dodelijke bedrieger die zich voordoet als een mens - de Gnosia. Met behulp van logica en deductie moet je ontdekken wie van je bemanning de moordenaar is voordat hij jullie allemaal elimineert.



    Om de Gnosia te identificeren, moet je met elk van de personages op het schip communiceren. Aan de hand van de informatie die je van hen krijgt, moet je uitzoeken wie van hen de Gnosia is en stemmen om hem of haar in een toestand van schijndood te plaatsen.



    Maar als je dit hebt gedaan, ben je nog niet klaar. Het spel keert terug en je moet hetzelfde doen, alleen met meer bemanningsleden, meer rollen, en meer Gnosia die zich tussen hen verstoppen.



    Naarmate je vordert in de loops, verbeter je je vaardigheden en krijg je nieuwe commando's in toekomstige loops. Bouw je stats op om je kansen te vergroten om bemanningsleden ervan te overtuigen met je mee te stemmen. Speel ten slotte tussenfilmpjes vrij om emotionele verhaallijnen tussen de personages zelf bloot te leggen. Raak alleen niet te gehecht. In GNOSIA kan iedereen de moordenaar zijn.

    Lees verder

    Beste prijzen voor GNOSIA

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over GNOSIA

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief