Instant Gaming EU
 
 

DeadPoly

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De zombie-apocalyps is hier, en jij moet vechten om te overleven! DeadPoly is een third-person sandbox survival game met base-buliding en crafting elementen, allemaal uitgedrukt in glorieuze polygoon graphics. Laat je echter niet misleiden door de cartooneske beelden - deze zombies kunnen bijten!



    Speel het spel op jouw manier: kies tussen singleplayer, online multiplayer of online co-op met vrienden. Wees een eenzame wolf of werk samen met anderen om de eerste dagen van een ondode pandemie te overleven.



    Het schieten en doden van zombies zal niet je enige activiteit zijn. Je moet een basis bouwen om je veilig te houden, vooral als het donker wordt. Zoek naar materialen zoals steen, staal en hout om je gebouw te versterken. Bid dan dat je de nacht overleeft.



    Overdag moet je gaan scharrelen. Zoek honderden voedsel- en uitrustingsvoorwerpen om je in leven te houden en nog een dag te vechten. Verzamel een heel arsenaal aan wapens om jezelf te verdedigen. Maak gereedschap om te overleven. En vergeet niet je dorst- en hongermeters in de gaten te houden.



    In DeadPoly is de wereld zoals je hem kent verdwenen. Alles wat je nog hebt zijn je wapens, je verstand, en je wil om te overleven. Hopelijk is dat genoeg om je in leven te houden in de wereld van de levende doden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor DeadPoly

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over DeadPoly

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief