Instant Gaming EU
 
 

Kingdom of Atham: Crown of the Champions

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Betreed de wereld van Atham en doe alles wat nodig is om te overleven in Kingdom of Atham: Crown of the Champions. Deze multiplayer sandbox survival game speelt zich af in een fantasiewereld gecorrumpeerd door duisternis.



    Atham was in het verleden een vredig koninkrijk, maar nu lijdt het onder de invloed van duistere machten. De oorsprong van deze duisternis is het artefact dat bekend staat als de Kroon van de Kampioenen. De goddelijke beschermers van het koninkrijk waren verwikkeld in een oorlog om het te beheersen die het koninkrijk in twee facties verdeelde. Het conflict leidde tot het verbrijzelen van de kroon, wat een cataclysme veroorzaakte dat de beschermers en het land corrumpeerde.



    Na 400 jaar oorlog ben jij een van de kampioenen die de vijf fragmenten van de Kroon der Kampioenen probeert te verzamelen om een einde te maken aan de corruptie en weer balans te brengen in het verlaten Koninkrijk Atham.



    Kingdom of Atham: Crown of the Champions bevat gedetailleerde survival mechanics en biedt je een uitdagende ervaring waarin je zult moeten samenwerken met anderen als je wilt slagen. Verzamel grondstoffen, bouw, knutsel, vecht tegen machtige vijanden en vind koste wat het kost de verloren kroonfragmenten als je als overwinnaar uit de strijd wilt komen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Kingdom of Atham Crown of the Champions

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Kingdom of Atham: Crown of the Champions

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief