Eneba COM
 
 

Empire of Ember

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Wanneer je meester sterft, blijf jij achter om het koninkrijk te besturen, maar jouw plaats is in de frontlinie als een strijdmakker. Empire of Ember is een first-person actie-rollenspel met strategie- en managementelementen dat je aan het hoofd zet van een koninkrijk in een fantasiewereld. Je moet je bezighouden met het beheer van je stad, vestingwerken bouwen en deze laten groeien zodat het vijandelijke aanvallen kan weerstaan.



    Monsters en vijanden zullen de stad aanvallen, en jij bent degene die het bevel moet voeren over de legers, maar je hebt ook een versterkte nederzetting nodig die de belegering kan weerstaan. Beheer de grondstoffen, kies een geschikte lay-out voor de gebouwen en de verdediging, en zorg ervoor dat je stad onneembaar is als je wilt slagen.



    Zodra de belegering begint, kun je je troepen op het slagveld aanvoeren in de tactische modus of zelf in de strijd springen en de vijanden bevechten als een krachtige strijdmagiër. Teleporteer achter de vijandelijke linies, verspreid toverspreuken en laat verwoesting over de vijanden regenen om als overwinnaar uit de strijd te komen in deze epische fantasy-oorlogssimulator vol vernietigbare omgevingen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Empire of Ember

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Empire of Ember

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief