Instant Gaming EU
 
 

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De populaire Atelier-serie vermaakt de fans al 25 jaar, en nu is het terug met een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Sophie Neuenmuller, een jonge alchemist die ernaar streeft iedereen gelukkig te maken. In dit avontuur is Sophie op zoek naar haar vriendin en mentor, Plachta. Ze zijn naar de droomwereld van Erde Wiege getransporteerd nadat ze door een vreemde draaikolk zijn geabsorbeerd. Sophie is bij hun aankomst gescheiden van haar vriendin en zal deze mysterieuze wereld moeten verkennen om haar vriendin terug te vinden en hun zoektocht voort te zetten om haar weer mens te maken.



    Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream bevat turn-based gevechten en tal van nieuwe visuele effecten en grafische verbeteringen om de beste gameplay-ervaring in de serie te leveren. Het gevechtssysteem bevat voor het eerst Dual Trigger-vaardigheden, waarbij twee teamleden hun aanvallen moeten coördineren voor krachtige effecten.



    Ook de puzzels in het synthesesysteem zijn verbeterd. Je kunt nu kiezen tussen de standaardmodus en een Restricted Panel dat uitdagender is om te gebruiken, maar betere voorwerpen oplevert in je alchemie-experimenten.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Atelier Sophie 2 The Alchemist of the Mysterious Dream

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief