Instant Gaming EU
 
 

Ancient Wars: Sparta Definitive Edition

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Deze nieuwe versie van de populaire real-time strategie klassieker uit 2007 brengt veel gameplay verbeteringen en een nieuwe grafische engine om de beste ervaring te leveren. Ancient Wars: Sparta Definitive Edition voegt een enorme lijst van nieuwigheden toe aan het originele spel en verbetert elk aspect van de gameplay met nieuwe mechanieken, campagnes, en meer.



    Ancient Wars: Sparta Definitive Edition bevat zeven verschillende facties om uit te kiezen, elk met verschillende unit types en wapens. Je kunt ze naar wens aanpassen en uitrusten om het leger van je dromen te creëren en je legioenen aanvoeren in spannende real-time gevechten om de controle over elk van de kaarten of om missies te voltooien in drie verschillende historische campagnes. Het spel bevat een breed scala aan tactische opties, een reactieve AI die reageert op jouw keuzes als speler, realistische physics, zeegevechten, weer dat de gameplay beïnvloedt, en nog veel meer.



    Je kuntAncient Wars: Sparta Definitive Edition alleen spelen of deelnemen aan multiplayergevechten met je vrienden. Bovendien kun je met de speleditor je eigen scenario's en campagnes maken en de spelervaring aan je eigen voorkeuren aanpassen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Ancient Wars Sparta Definitive Edition

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Ancient Wars: Sparta Definitive Edition

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief