Instant Gaming EU
 
 

Cyanotype Daydream -The Girl Who Dreamed the World-

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Is dit het echte leven, of is dit slechts fantasie? Dat kun je ontdekken in deze futuristische Japanse visual Cyanotype Daydream -The Girl Who Dreamed the World-. . Je neemt het perspectief aan van een jongeman genaamd Kaito, die met geheugenverlies wakker wordt in een onbekende kamer. Zijn enige metgezellen zijn Izumo, de opzichter, en een bleekharig meisje genaamd Yonagi. Kaito's rol bestaat erin het leven te ervaren van drie verschillende verhalen, elk gescheiden door tijd en ruimte. Tegen het einde zal hij ontdekken hoe de verhalen met elkaar verbonden zijn en wat zijn rol is in deze wereld.



    Case-1: Hatano Rin. Professor Arishima Kaoru is een ongelukkig man die vastzit in een liefdeloos huwelijk en een uitzichtloze baan als leraar. Hij ontdekt al snel dat een van zijn studenten, Rin, de dochter is van zijn meest geliefde auteur. Als hun relatie zich verdiept, herontdekt hij zijn droom om schrijver te worden.



    Case-2: Olivia Berry. Het verhaal speelt zich af in het Engeland van de Elizabethanen en we volgen de jonge William Shakespeare terwijl hij probeert de eindjes aan elkaar te knopen in zijn failliete pub door toneelstukken op te voeren die hij heeft geschreven voor zijn klanten. Uiteindelijk ontmoet hij Olivia, een zelfverzekerde jonge vrouw met vurige aspiraties, en ziet zijn leven op zijn kop gezet.



    Case-3 Momonouichi Sumomo. Amei Kanna, een schoolverlater, leidt een leven in niemandsland. Hij brengt al zijn tijd door in de garage waar hij het busje van zijn overleden moeder repareert. Dat verandert allemaal als hij leraar-in-training Sumomo ontmoet, die hem inspireert om op een road trip te gaan om een speciale plek uit zijn moeders tekeningen te vinden.



    Mysterie, bitterzoete romantiek en hartverscheurend drama wachten op je in deze verhalen van Cyanotype Daydream -The Girl Who Dreamed the World-.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Cyanotype DaydreamThe Girl Who Dreamed the World

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Cyanotype Daydream -The Girl Who Dreamed the World-

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief