Eneba COM
 
 

Warhammer 40,000: Battle Sister

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Drijf de agenten van Chaos terug in Warhammer's allereerste VR shooter game, Warhammer 40,000: Battle Sister. Als een van de Zusters van Strijd, gebruik je zowel wapens als geloof om de Chaos legers te vernietigen. Verken verlaten ruimteschepen, militaire bases op verre planeten en oude ruïnes waar de duisternis woont. Versla het kwaad snel of de mensheid is verdoemd.



    Jij behoort tot de Sisters, legendarische krijgers die tegen de Chaos-legers vechten voor het overleven van de mensheid. Breng een arsenaal aan verbazingwekkende wapens en heilige vaardigheden mee om je vijand te verpletteren. Je bent de meester van 12 unieke wapens, waaronder Chainswords, Plasma Pistols, Bolters, Flamers, Grenades, en Power Swords. Je kunt dubbel hanteren, gooien, passen, vangen en ontwijken en je gaat de strijd aan met monsters in meedogenloze pulserende gevechten. En als het er somber uitziet, kun je op je geloofsdaden vertrouwen om de strijd in jouw voordeel te beslissen.



    Je krijgt te maken met gigantische eindbaasgevechten en schijnbaar hopeloze kansen als je het opneemt tegen hordes razende demonen. Maar je hoeft niet alleen te vechten. Warhammer 40,000: Battle Sister laat je een beroep doen op vrienden om aan je zijde te vechten met de co-op Horde multiplayer functie. Als Zuster van de Strijd moet je een niet te stoppen kracht zijn als de mensheid de oorlog met Chaos wil overleven.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Warhammer 40k Battle Sister

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Warhammer 40,000: Battle Sister

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief