Instant Gaming EU
 
 

Core Keeper

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Duik diep onder de aardkorst voor een epische survival game. Core Keeper is een survival sandbox RPG voor 1-8 spelers, waarin je het mysterie van de Core ontrafelt.



    Je bent een ontdekkingsreiziger die diep onder de grond ontwaakt in een onderaards labyrint. Deze oeroude plek zit vol met monsters, maar ook met schatten in de vorm van relikwieën en geheimen. Je moet al je vaardigheden gebruiken om te overleven en rijk te worden.



    Mine, mine, mine. De eindeloze spelonken waar je je in bevindt zijn gevuld met grondstoffen. Mijn en verzamel ertsen, edelstenen, fossielen, en andere schatten uit de aarde. De wereld is procedureel gegenereerd, dus verwacht dat dingen veranderen bij elke run.



    The deeper you gohoe meer er te zien is. Ontdek oude onderaardse rijken vol monsters die zich hebben aangepast aan het donker, sommige gigantisch groot. Versla deze diepzinnige bewoners en bemachtig de buit die je naar je basis kunt brengen.



    Build your home. Zelfs onder de grond is er genoeg te doen. Verzamel materialen om gereedschap en uitrusting te maken. Verlicht de grotten met fakkels, bouw bruggen om afgronden over te steken en harnassen om je tegen vijanden te verdedigen. Je kunt zelfs onderaardse planten planten en ze oogsten.



    Core Keeper is een zandbak waarin je alleen of met vrienden kunt spelen en verkennen. Pak je pikhouweel en begin met mijnen - er ligt een schat voor het oprapen!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Core Keeper

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Core Keeper

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief