Instant Gaming EU
 
 

Who's Lila?

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Who’s Lila? is een point-and-click avontuur waarin je belangrijkste instrument je gezicht is. Jij bent William, een jongeman die moeite heeft zijn gevoelens uit te drukken door middel van gezichtsuitdrukkingen. Helaas voor hem was hij de laatste persoon die een vermiste persoon, Tanya Kennedy, heeft gezien en heeft nu de aandacht van de politie getrokken. Erger nog, hij moet gezichtsuitdrukkingen gebruiken om te communiceren. Lukt het je om je uit de problemen te praten, of zal je gezichtsuitdrukking tot je dood leiden?



    In tegenstelling tot andere avonturenspellen maak je in Who's Lila geen gebruik van dialoogkeuzes. In plaats daarvan moet je het gezicht van William handmatig aanpassen om de juiste uitdrukking te produceren. Een neuraal netwerk detecteert welke emotie de uitdrukking probeert over te brengen en verzint de juiste dialoog, waardoor het verhaal vordert. Jouw keuzes bepalen welke van de 15 eindes je krijgt.



    Koppel dit aan dither-punk graphics, vreemde architectuur, een stemmige soundtrack en een verhaal dat aanvoelt als een David Lynch-film, en je hebt een unieke en surrealistische ervaring. Kun jij het mysterie tot op de bodem uitzoeken en de plot doorgronden? En nog belangrijker, kun jij de laatste vraag beantwoorden: Who’s Lila?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Who's Lila?

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Who's Lila?

    gennyshark
    gennyshark
    1 mrt. 2022 11:09on dlcompare.com
    Who's Lila is a point and click adventure in which, instead of choosing the dialogue options, you manually control the character's face. The game has a facial recognition neural network to manage facial expressions.
    Who's Lila is een point and click adventure waarin je, in plaats van de dialoogopties te kiezen, het gezicht van het personage manueel bestuurt. Het spel heeft een neuraal netwerk voor gezichtsherkenning om gezichtsuitdrukkingen te beheren.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief