Instant Gaming EU
 
 

Heroine Anthem Zero 2 : Scalescars Oath

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Betreed een fantasiewereld waar het lot van goden en mensen met elkaar verweven zijn. Heroine Anthem Zero 2: Scalescars Oath is een 2D ARPG side-scroller die zich afspeelt in een wereld aan de rand van een nieuwe apocalyps. Het verhaal volgt Shama, een jonge priesteres van de Boom des Levens die afstamt van Gon Arrue. Ze moet naar het westen reizen naar Uzato, de thuisbasis van de woudwachters, om een goddelijke bestemming te vervullen. Wat heeft het lot voor haar in petto?



    Scalescars Oath biedt een robuuste keuze aan vaardigheden. Naarmate je personage stijgt in levels, speel je nieuwe vaardigheden vrij, zoals ontwijken, pareren, driedubbele sprong en meer. Combineer deze vaardigheden om je eigen vechtstijl te creëren. Naarmate jij sterker wordt, worden ook je strijdmakkers sterker. Naarmate het verhaal vordert, worden ook voor hen nieuwe vaardigheden vrijgespeeld. Je kunt ook elk type wapen kiezen dat bij je stijl past.



    Het spel is meer dan alleen maar hakken en slaan. Je kunt de tijd nemen om voorwerpen te maken, wapens te upgraden en maaltijden te bereiden om je personage te verbeteren. Verzamel de buit van verslagen monsters om nieuwe uitrusting te maken.



    Heroine Anthem Zero 2: Scalescars Oath bevat een levendige vertelstijl met honderden CG's en animaties, een suggestieve soundtrack van bekroonde Japanse componisten en een meeslepende fantasy-verhaallijn die garant staat voor vele uren gameplay. Je reis naar het goddelijke rijk begint hier.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Heroine Anthem Zero 2 Scalescars Oath

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Heroine Anthem Zero 2 : Scalescars Oath

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief