Instant Gaming EU
 
 

Dysterra

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    In Dysterra heeft de ontdekking van een krachtig mineraal, bekend als Terrasiet, geleid tot een roekeloze mijnbouwwedloop naar het hart van de planeet. Dit heeft geleid tot de uitbarsting van een gigantische vuurzuil die op het punt staat al het leven van de planeet weg te vagen. De enige manier om te overleven is door zoveel mogelijk Terrasite te verzamelen om je eigen basis te bouwen.



    Dysterra is een futuristisch overlevingsactiespel waarin je je omgeving verkent terwijl je mineralen en andere grondstoffen verzamelt die je nodig hebt om te overleven. Het spel bevat gedetailleerde overlevingsmechanismen en vereist dat je je fysieke conditie in de gaten houdt en voor je benodigdheden zorgt. Hoe meer grondstoffen je verzamelt, hoe meer overlevingskansen je hebt, omdat je ze kunt gebruiken om voorwerpen te maken en structuren te bouwen die je beschermen tegen verschillende bedreigingen. Naarmate je vordert in het spel, zul je nieuwe technologieën onderzoeken waarmee je geavanceerde wapens en meer kunt bouwen.



    Dysterra biedt eerstepersoonsgevechten met mêlee- en vuurwapens. Je hebt ze nodig om jezelf te verdedigen tegen aanvallen van andere spelers en om je basis te beschermen tegen overvallen. Maar niet alles zal je vijandig gezind zijn in het spel. De pilaar van vuur die uit de diepten van de planeer komt is een enorme bedreiging die je niet alleen het hoofd kunt bieden, en alleen door bepaalde locaties te bezoeken met de hulp van andere spelers zul je in staat zijn om te voorkomen dat het alles in de fik steekt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dysterra

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Dysterra

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief