BG PPC IG EN
 
 

Wild West Dynasty

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verken het Wilde Westen in de jaren 1800 in dit open-wereld avontuur. Wild West Dynasty plaatst je in de schoenen van een eenzame cowboy die besluit een nieuw leven te beginnen als hij een verlaten ranch vindt. Het repareren en uitbreiden ervan zal het begin zijn van een uniek avontuur in een gevaarlijke wereld.



    In het begin zul je maar weinig bronnen van inkomsten hebben. Ga op jacht naar dieren en verkoop hun vlees en leer om wat geld te verdienen en te betalen voor de materialen die je nodig hebt. Je zult je eigendom moeten verdedigen tegen bandieten en andere bedreigingen. Na verloop van tijd zul je een geschikte plek om te wonen creëren, en dan kun je erover denken om er iets anders van te maken. Je ranch zal andere kolonisten aantrekken, en vroeg of laat kan je nederzetting veranderen in een bloeiende stad. Je opties zijn eindeloos in dit spel als je je eigen pad in het leven kiest.



    Het zal zeker veel werk en een beetje geluk vergen, maar als je volhardend genoeg bent, kun je zelfs je eigen Wild West Dynasty creëren.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Wild West Dynasty

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Wild West Dynasty

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief