Eneba COM
 
 

Survival Quiz CITY

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het gaat erom in leven te blijven in Survival Quiz CITY, een knotsgekke fusie van een quizgame voor meerdere spelers en een hindernissenparcours vol chaos. Om te overleven moet je beide vragen juist beantwoorden en alle valstrikken langs de weg vermijden.



    Elke speler kiest een personage in het spel. Als er een vraag wordt gesteld op het parcours, moet je het juiste antwoord kiezen. Wie het juiste antwoord geeft, wordt gegroepeerd met de winnaars. Heb je het fout, dan word je ingedeeld bij de verliezers.



    Als je een winnaar bent, krijg je een aantal bonussen zoals wapens die je kunt gebruiken om de groep verliezers te stoppen en van richels af te slaan - alles om ze te vertragen en het einde van het parcours te halen. Wat de verliezers betreft, loop je door een waaier van slingerende slingers, smalle bruggen en draaiende vallen. Als je het einde haalt, win je gouden munten en verbeteringen aan je personage. Hoe dan ook, het is erg leuk!



    Elke ronde wisselen de winnaars en de verliezers van team, en de cyclus begint opnieuw. Tussen de wedstrijden door kun je het gewonnen geld gebruiken om cosmetica en power-ups te kopen. Trek verschillende spullen en accessoires aan om je kansen te vergroten. Je zult tenslotte slim en vaardig moeten zijn om te winnen in Survival Quiz CITY.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Survival Quiz CITY

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Survival Quiz CITY

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief