Eneba COM
 
 

A World of Little Legends

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Betreed een schattige wereld in een sneeuwbol, een plek waar je naar hartelust kunt verkennen en knutselen. A World of Little Legends is een gezellig avonturenspel waarin je naar een open fantasiewereld reist, vergelijkbaar met Minecraft. Je bent op deze plek terechtgekomen toen je op een braderie een magische sneeuwbol bewonderde. Nu zit je gevangen in die wereld, maar je zult merken dat er hier genoeg te doen is!



    Genereer je eigen personage en kies zijn of haar uiterlijk, verken dan de wereld om je heen. Win grondstoffen, bouw een huis, maak voorwerpen, jaag in de wildernis en bouw het huis waar je altijd al van hebt gedroomd.



    Als je wilt, kun je je eigen boerderij verbouwen, zeldzame bloemen planten en je gewassen laten groeien door middel van magie. Je kunt ook allerlei dieren verzamelen om op de boerderij te leven.



    Je kunt ook gereedschap gebruiken om het land naar je hand te zetten. Maak heuvels vlak, graaf rotsen op en verander het landschap om de perfecte plek te creëren om je huis te bouwen.



    Er is ook een hele wereld die rijp is om te verkennen. Trotseer bossen, vlaktes en woestijnen op je zoektocht naar schatten. Verzamel grondstoffen die je kunt gebruiken om te knutselen, maar pas op voor vijanden. Zelfs deze magische wereld zit vol verborgen gevaren. Het maakt allemaal deel uit van de charme van A World of Little Legends.

    Lees verder

    Beste prijzen voor A World of Little Legends

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over A World of Little Legends

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief