Instant Gaming EU
 
 

Black Geyser: Couriers of Darkness

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ga op een uitgestrekte, epische zoektocht die de klassiekers van fantasie-RPG's evenaart. In Black Geyser: Couriers of Darkness, verkent je groepje buitenbeentjes een land dat wordt overspoeld door oorlog, pest en wanhoop, en ontpopt zich tot helden die de uitdaging zijn aangegaan om de wereld te redden. Bereid je voor op urenlange tactische gevechten, meeslepende personages en diepe overlevering van een geloofwaardige fantasiewereld.



    In de traditie van klassieke games als Baldur's Gate en Pillars of Eternity neemt Black Geyser je mee naar het land van Yerengal, waar de kwaadaardige god Rothgor in het verleden chaos en vernietiging had verspreid met zijn oorlog tegen alle rassen. Met zijn verbanning is de wereld begonnen zichzelf te herstellen, maar een burgeroorlog bedreigt de natie Isilmerald omdat de ontevredenheid blijft voortwoekeren.



    Jij en je metgezellen worden in deze maalstroom gedreven. Elk lid heeft een unieke persoonlijkheid en een aantal vaardigheden, en om ze te rekruteren moet je aandacht besteden aan hun achtergrondverhaal. Je kunt je personage ook samenstellen uit vijf speelbare rassen: Mens, Elf, Dwerg, Feldegug en Rillow. Je kunt ook kiezen uit 13 verschillende klassen.



    Terwijl je door het land reist, moet je weten dat bepaalde acties die je onderneemt je Greed-meter kunnen doen stijgen. Dit dient om de plannen van de Godin van de Hebzucht te bevorderen, wat op zijn beurt de hoop voor Yerengal doet vervagen.



    Zal je een kracht van goed of chaos zijn? Kies het lot van de wereld in Black Geyser: Couriers of Darkness.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Black Geyser Couriers of Darkness

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Black Geyser: Couriers of Darkness

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief