Instant Gaming EU
 
 

Haunted House Renovator

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Toen u besloot in de makelaardij te stappen, was het voor u vrij duidelijk dat u huizen wilde kopen die een goedkope renovatie nodig hadden en ze in hun oude glorie herstellen. Je had nooit echt verwacht dat je dat zou moeten doen met panden die ongewenste paranormale entiteiten niet in de steek willen laten.



      Haunted House Renovator is een sandbox-simulatiespel waarin je een ongewoon bedrijf runt. Je koopt spookhuizen op en restaureert ze tot een bruikbare staat voordat je ze met winst verkoopt. Het enige probleem is dat je te maken hebt met de geesten die erin wonen. Je moet alle mogelijke middelen gebruiken om zo goedkoop mogelijk van die vervelende geesten af te komen.



      Koop het gereedschap dat je nodig hebt, ontwerp het interieur van elke kamer, maak ze schoon, verwijder het oude behang en maak het huis klaar om in te wonen. Wanneer de tijd komt om het bovennatuurlijke aan te pakken, onthoud dan dat uw doel is dat het huis er niet spookachtig uitziet zodat u het kunt verkopen. Het maakt niet uit of je op zoek gaat naar creatieve manieren om dit te doen. Eens het huis verkocht is, zal het uw probleem niet meer zijn.

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Avontuur.

      Opmerkingen over Haunted House Renovator

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief