Eneba COM
 
 

Red Wings: American Aces

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Stort je als aasvlieger in het luchtruim van de Eerste Wereldoorlog met Red Wings: American Aces. In deze nostalgische arcadeshooter vliegen jij en je team ten strijde om naam te maken als legendarische piloten. Laat je vaardigheden zien tegen vijandelijke azen en help de oorlog te winnen om alle oorlogen te beëindigen!



    Je kunt kiezen om solo of multiplayer te spelen. Vlieg met je squadron van maximaal vijf piloten. Kies een kaart om op te vechten, selecteer een speltype en neem het op tegen de vijand in een bloedstollend luchtgevecht. Voor de multiplayer kun je kiezen uit online of lokale coöp. Als je de voorkeur geeft aan de solocampagne, kun je je vleugels verdienen door 30 uitdagende missies te vliegen.



    Elke succesvolle missie beloont je met punten om je vaardigheden te verbeteren of je wapens te verbeteren. Door strategie te gebruiken, kun je je vaardigheidspunten herverdelen zodat ze passen bij de missie die voor je ligt.



    Je kunt het ook opnemen tegen 9 piloten in de Last Man Standing-mode, meedoen aan de Time Battle-mode of squad vs squad bevechten in Elimination. En als je toch bezig bent, kun je kiezen uit 15 verschillende vliegtuigtypes met unieke skins. Wees de legendarische vliegende aas die je altijd al hebt willen zijn in Red Wings: American Aces.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Red Wings American Aces

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Red Wings: American Aces

    BaihuClaw
    BaihuClaw
    2 jul. 2022 10:52on dlcompare.com
    It can be fun if you have a flight kit. If you play with the joystick, your fingers may hurt in a short time.
    Het kan leuk zijn als je een vliegkit hebt. Als je met de joystick speelt, kunnen je vingers in korte tijd pijn doen.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief