Instant Gaming EU
 
 

Orcs Must Die! 3 - Tipping the Scales DLC

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Een nieuwe bedreiging verschijnt in de vorm van een hagedissenstam op Orcs Must Die! 3 - Tipping the Scales DLC. Deze uitbreiding op het hoofdspel biedt een angstaanjagende uitdaging in de vorm van een nieuw ras, nieuwe vallen en nieuwe spelmodi!



    Je neemt het op tegen een geschubde bedreiging in de vorm van de Tuatara, een stam humanoïde hagedissen die uit zijn op jouw bloed. Behalve dat ze in groten getale op je afkomen, moet je ook oppassen voor hun speciale vaardigheid-Capped Damage voorkomt dat inkomende schade een bepaald maximumbedrag per bron overschrijdt. Deze hagedissen zullen moeilijk te doden zijn.



    De Tuatara's zijn er in vier verschillende klassen: Light, Heavy, Ranger, en als laatste de sluipende Assassin die je vallen kan ontwijken.



    Gelukkig heb je ook nieuwe voorwerpen om de kansen gelijk te maken. Je nieuwste wapen is de Gatling Gun, waarmee je elke seconde ronde na ronde kunt afvuren. Je krijgt ook een nieuw sieraad in de vorm van het Reptilian Carapace, dat een beschermend schild om je heen vormt. Je krijgt ook een nieuwe val in de vorm van de Briar Patch, een doornige plantaardige val die de vloer bedekt terwijl hij indringers beschadigt.



    Tot slot krijg je ook twee vanity skins en vijf nieuwe scenario's: drie Standaard scenario's, één oorlogsscenario en één Orcs Must Die! Unchained Redux. Het is tijd om deze hagedissen een lesje te leren. Ga naar Orcs Must Die! 3 - Tipping the Scales DLC en laat ze zien waarom het een slecht idee is om onuitgenodigd naar je bolwerk te komen.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Orcs Must Die! 3

    Beste prijzen voor Orcs Must Die! 3 Tipping the Scales DLC

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Orcs Must Die! 3 - Tipping the Scales DLC

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief