Instant Gaming EU
 
 

Monster Girls and the Mysterious Adventure 2

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Welkom in een wereld van anime monster meisjes en quests in de Mysterious Dungeon! Monster Girls and the Mysterious Adventure 2 is een rogue-achtige RPG met schattige anime meisjes die je kunt ontmoeten, bevriend mee kunt raken, en kunt rekruteren als partij leden.



    Pas je personage aan en begin aan je zoektocht. De wereld van de Mysterious Dungeon is een steeds veranderende, procedureel gegenereerde kaart. Als je aan de beurt bent, kun je lopen, aanvallen of een voorwerp gebruiken. Kies de beste actie in elke beurt als je door een kerker level gaat, omdat je vijanden hetzelfde zullen doen.



    Af en toe kun je monster meisjes tegenkomen die je kunt bevechten en veranderen in bondgenoten. Als ze je vrienden worden, kun je ze uitnodigen op je basis en ze meenemen op avontuur. Je kunt nu maximaal drie monster meisjes metgezellen tegelijk hebben en zes in reserve. Je kunt zelfs tijdens een avontuur van partij wisselen, waardoor je tijdens ontmoetingen een ongekende mate van tactiek kunt toepassen.



    Als je even pauze wilt, kun je teruggaan naar je dorp en beginnen met inrichten. Koop meubels, maak krachtige uitrusting, zet winkels neer en vergroot je dorp om de mooiste basis te creëren die er is. Monster Girls and the Mysterious Adventure 2 zit vol met meer quests, meer buit, meer ontmoetingen, en bovenal, meer monster meisjes!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Monster Girls and the Mysterious Adventure 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Monster Girls and the Mysterious Adventure 2

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief