Eneba COM
 
 

Trigon: Space Story

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Maak naam aan de laatste grens met Trigon: Space Story. In deze verhalende roguelike sci-fi game speel je als kapitein van je eigen ruimteschip en neem je de leiding over een bonte bemanning van aliens. Al snel raak je verwikkeld in een politieke omwenteling die zich over het hele heelal uitstrekt, terwijl je probeert te overleven en te gedijen in de uitgestrektheid van de ruimte.



    Je bentmeester van je lot. Kies het type kapitein dat je wilt zijn: een gewelddadige veroveraar, een fortuinzoekende huurling, of een echte intergalactische held. Je kunt je kapitein en je ruimteschip kiezen. Het hoofdverhaal blijft hetzelfde, maar de uitdagingen die je tegenkomt worden procedureel gegenereerd.



    Kies je bemanning. Degenen die je rekruteert, beïnvloeden wat er op je schip gebeurt. Kies uit vier verschillende rassen, elk met hun eigen sterktes en zwaktes. Elk bemanningslid heeft ook zijn eigen unieke vaardigheden en specialiteiten.



    Verwoestend wapentuig. Bewapen je schip tot de tanden met een scala aan lasers, puntverdediging, kanonnen, raketten en gevechtsdrones. Gebruik je tactisch inzicht en de vaardigheden van je bemanning om te zegevieren in de strijd. Pas op, want de dood is voor altijd, en je begint het spel opnieuw elke keer dat je sterft!



    Trigon: Space Story - Elke keer dat je het speelt, is het een nieuw avontuur.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Trigon Space Story

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Trigon: Space Story

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief