Instant Gaming EU
 
 

The Iron Oath

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Iron Oath is een fantasie turn-based strategie RPG waarin je een huurlingen compagnie leidt en probeert te overleven en gedijen in het onrustige land van Caelum. Als leider van dit bedrijf, moet je nieuwe leden aannemen, missies kiezen, en je bedrijfszaken beheren totdat je rijkdom en roem wint.



    Als huurlingen moet je het in gevaarlijke missies opnemen tegen allerlei soorten vijanden. Dwaal door kerkers, ontwijk dodelijke vallen en neem het bij elk contract op tegen onverbiddelijke vijanden.



    Stel een goed uitgebalanceerd team samen van ervaren avonturiers. Je hebt rogues, fighters, mages en support members nodig om je party te ondersteunen. Je zult ze ook moeten levelen en hun vaardigheden verbeteren om succes en overlevingskansen te garanderen.



    Je huurlingen zijn ook maar mensen. Ze zullen gewond raken, ouder worden en zelfs sterven. Je zult nieuwe leden moeten rekruteren en ervoor zorgen dat hun rol in de behoeften van de groep voorziet.



    Als Caelum verandert, moet je ook je strategieën aanpassen. Steden zullen van eigenaar veranderen en nieuwe adellijke families zullen gebieden overnemen, wat zowel kansen als valkuilen biedt.



    Vergeet vooral niet dat jouw beslissingen het lot van je gezelschap zullen beïnvloeden. Verwacht moeilijke keuzes en impopulaire beslissingen die je bedrijf en het lot van je huurlingen zullen beïnvloeden. Bent u voorbereid op The Iron Oath?

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Iron Oath

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over The Iron Oath

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief