Instant Gaming EU
 
 

Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit

  • PC
  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ontrafel de geheimen van het oude verleden en los het mysterie van een naamloze koning op in Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit. . In dit verhalende point-and-click avontuur, dat veel weg heeft van Broken Sword, Monkey Island en Gabriel Knight, reis je door heel Europa om een over het hoofd gezien deel van de geschiedenis te onderzoeken.



    Je speelt als Milda, een meisje uit Chicago dat het nieuws ontvangt dat haar grootvader haar na zijn overlijden een huis in Litouwen heeft nagelaten. Ze vliegt naar Europa om onmiddellijk geconfronteerd te worden met een vreemdeling die haar probeert te bedreigen om haar erfenis op te geven. Ze laat zich niet afschrikken en gaat naar het vervallen huis, waar ze oude documenten en aanwijzingen vindt die uit de middeleeuwen dateren. Aan de hand van de aanwijzingen moet ze nu door Europa racen om de identiteit en het verhaal te ontdekken van de koning die nooit gekroond werd.



    Geniet van een avontuur in de klassieke point-and-click stijl. Praat met NPC's met volledig ingesproken dialogen om meer aanwijzingen te vinden en het verhaal vooruit te helpen. Reis naar verschillende levensechte locaties, ontwijk de achtervolging van meedogenloze schurken en ga op jacht naar voorwerpen die verborgen zijn in de prachtige, zeer gedetailleerde achtergrond. Los breinbrekende puzzels op door voorwerpen in je inventaris te combineren of oude teksten te vertalen. Kun jij de antwoorden vinden op een 500 jaar oud mysterie in Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Crowns and Pawns Kingdom of Deceit

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief