BG PPC IG EN
 
 

DNF Duel

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Herbeleef de gevechten van het populaire Dungeon and Fighter met DNF Duel, een 2.5D vechtspel met personages uit de originele RPG. Vecht als een van de 16 geliefde DNF-personages om het kampioenschap te halen en de meester van de Ultimate Will te worden!



    Speel als een van de flitsende en krachtige DNF vechters: Berserker, Striker, Grappler, Inquisitor, Dragon Knight, Ranger, Hitman, Kunoichi, Enchantress, Vanguard, Swift Master, Ghostblade, Troubleshooter, Crusader, en Launcher. Je kunt ook een geheim personage vrijspelen! Ga de strijd aan in prachtige en gedetailleerde levels uit 17 jaar DNF-lore: Sky Tower, Oceanic Express, Moonlight Tavern, Hendon Myre, Gent City of God, Saint Horn, Zelva, en de Ruins.



    Elk personage heeft zijn eigen kenmerkende moves en vaardigheden, maar deze kunnen nog worden versterkt met hun Awakening-effecten. Vecht met duizelingwekkende combo's en strategieën terwijl je je MP-meter en White Damage-meter in de gaten houdt. Het is nooit voorbij totdat één vechter is uitgeschakeld.



    Je kunt een DNF Duel spelen met vier modi: Free Battle, Story Mode, Arcade, en Survival. Je kunt ook gerangschikte wedstrijden spelen en het systeem spelers voor je laten kiezen. Wat je ook kiest, het belangrijkste voor jou is om de overwinning te claimen!

    Lees verder

    Beste prijzen voor DNF Duel

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over DNF Duel

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief