Eneba COM
 
 

Eternal Threads

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Kun jij je tijdreisvaardigheden gebruiken om zes mensen uit een brand te redden? Dat is het uitgangspunt van Eternal Threads, een verhalende first-person puzzelgame waarin je speelt als een agent van het lot in een spel waarin keuzes gevolgen hebben.



    Er is een corruptie opgetreden in de tijdstoom, en het is jouw taak om die te herstellen. Een van deze corrupte gebeurtenissen vindt plaats in 2015 in Noord-Engeland, waar een huisbrand zes mensen doodt. De brand hoort te gebeuren, maar jouw opdracht is dat de zes slachtoffers moeten overleven. Op de een of andere manier moet je de gebeurtenissen manipuleren om deze perfecte uitkomst te bereiken.



    Je krijgt de vrije hand om de zeven dagen voor de brand te verkennen, waarbij je gebeurtenissen kunt veranderen en manipuleren om de tijdlijn naar eigen inzicht te veranderen. Ontdek verhalen en geheimen over deze zes personen. Experimenteer met het veranderen van gebeurtenissen om te zien wat er anders zou kunnen gebeuren. Houd er rekening mee dat grote veranderingen de tijd ingrijpend kunnen veranderen, zodat geheel nieuwe gebeurtenissen kunnen plaatsvinden die de huidige vervangen.



    Volg het verhaal van elke persoon die je moet redden, volg elke gebeurtenis en keuze die ze maken en hoe het zal aflopen. Ga heen en weer langs de tijdlijn, verander indien nodig de gebeurtenissen en ontdek de uitkomst. Als je iets wilt veranderen, ga je gewoon terug naar het specifieke beslissingspunt in een tijdlijn en verander je het. Denk eraan dat je met het leven van mensen speelt, en dat elke keuze die je maakt hun toekomst immens kan beïnvloeden. Kun jij de best mogelijke uitkomsten vinden in Eternal Threads?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Eternal Threads

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Eternal Threads

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief