I Am Future: Cozy Apocalypse Survival

  • PC

Topwinkels

    Welkom in de toekomst, een plek waar je moet overleven bovenop een hoogbouwtoren op een overstroomde, post-apocalyptische aarde. I Am Future is een overlevingssimulator waarin je je thuis maakt in een dappere nieuwe wereld waar de toppen van wolkenkrabbers de enige eilanden zijn.



    Een cataclysme heeft ervoor gezorgd dat de zeespiegel is gestegen en alle landmassa's bedekt. Verlaten steden zijn nu overwoekerd met planten. Vogels en andere dieren zwerven door de eens bloeiende metropool. En als het nacht wordt, zwerven gevaarlijke wezens rond op zoek naar prooi.



    Je wordt alleen wakker op een van de wolkenkrabbers. Zonder een andere levende ziel in de buurt, moet je je huis bouwen en op een of andere manier de komende dagen overleven. Verken je omgeving en verzamel afvalmateriaal om je huis te bouwen. Verzamel apparaten zoals broodroosters en tv's, haal ze uit elkaar en gebruik de onderdelen om je eigen gadgets te maken. Je kunt zelfs een cyborghand bouwen en upgraden als je dat wilt. En als je liever geen routinetaken doet, bouw je robots die dat allemaal voor je kunnen doen.



    Je moet ook in je eigen onderhoud voorzien, dus je zult tijd besteden aan het cultiveren van een tuin, vissen in de zee en het bekijken van recepten voor nieuwe maaltijden om te koken. Je moet ook aan bescherming denken, verdedigingswerken opzetten om te voorkomen dat nachtelijke roofdieren je tot avondmaal maken. En in je vrije tijd kun je door de ruïnes dwalen, op zoek gaan naar blauwdrukken en de mysteries van de Apocalyps ontrafelen. De wereld is van jou om mee te doen wat je wilt in I Am Future.

    Lees verder

    Beste prijzen voor I Am Future

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Kosten

    (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 19 verkopers die Steam op PC. Het spel komt in editie van Standard. Onze prijsvergelijkingstool heeft 31 digitale aanbiedingen geïdentificeerd.

    Opmerkingen over I Am Future: Cozy Apocalypse Survival

    Je kunt ook houden van

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief