Instant Gaming EU
 
 

COCOON

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Van de hoofd gameplay ontwerper van LIMBO en INSIDE komt een ander verbijsterend avontuur dat de grenzen van de verbeelding verlegt. COCOON neemt je mee op een reis tussen werelden binnen werelden. Los interdimensionale puzzels op en ontdek de antwoorden op een kosmisch geheim.



    COCOON is een avontuurlijk puzzelspel waarin je bollen draagt die een wereld in zich bevatten. Als je andere orbs vindt met andere werelden erin, kun je in deze werelden springen en ingewikkelde puzzels oplossen waarbij je orbs moet combineren, herschikken of manipuleren.



    Je zult tussen de werelden door verschillende en fascinerende omgevingen dwalen: dorre gebieden, industriële complexen en enorme grotten wachten op je. Ontdek hoe deze werelden met elkaar in verbinding staan. Maar wees voorzichtig - elke wereld heeft monsters die de doorgang bewaken. Bestrijd ze door hun verschillende vaardigheden te leren en die van jezelf te gebruiken.



    Elke orb heeft ook een speciale vaardigheid die je kunt ontdekken en ontgrendelen. Beheers deze vaardigheden om schakelaars van veraf om te zetten, geheime locaties en voorwerpen te ontdekken, en nog veel meer. Er valt veel te ontdekken in COCOON, dus laat de reis tussen geneste werelden maar beginnen!

    Lees verder

    Beste prijzen voor COCOON

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over COCOON

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief