Eneba COM
 
 

Star Valor

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Creëer je eigen lot in een uitgestrekt, procedureel gegenereerd sterrenstelsel in Star Valor, een actie-RPG waarin jij bepaalt wat je wilt zijn. Handelaar, premiejager, mijnwerker, piraat, of ergens daartussenin, jij mag beslissen.



    Begin met een klein basisschip en bouw je op tot een legendarisch sterrenschip. Voer opdrachten uit voor de zeven facties om bondgenoten te creëren, of ga onafhankelijk en zet je eigen koers uit. Er is zoveel dat je kunt doen: asteroïden ontginnen voor kostbare mineralen, op criminelen jagen voor een premie, op handelsschepen jagen om buit te vergaren en allerlei wapens maken om je vijanden te terroriseren. Vecht in scheepsgevechten of in massale vlootoorlogen om vijanden te overheersen.



    Naarmate je meer credits verdient, kun je je schip upgraden tot een krachtig schip dat alle vijanden aankan. Kies uit meer dan 80 soorten schepen met 160 soorten uitrusting om ze aan te passen.



    Naarmate je in level stijgt, kun je je ervaringspunten ook gebruiken om vaardigheden vrij te spelen die je speelstijl bepalen. En omdat je het heelal niet alleen kunt veroveren, kun je huurlingen inhuren om je torentjes en andere verdedigingssystemen te bemannen.



    Het uitgestrekte universum wacht op je - welk pad kies je in Star Valor?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Star Valor

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Star Valor

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief