Instant Gaming EU
 
 

Last Night of Winter

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Sta op, Warden. Ga de strijd weer aan als een nieuwbakken ondode krijger in Last Night of Winter. Een 2D Souls-achtig avonturenspel, je speelt als een krijger die midden in een grote strijd is gestorven. Je wordt wakker in het verwoeste fort als een skeletkrijger. Nu ben je onder een vloek-je moet het fort verlaten en naar de hoogste toren van het land gaan om de erfgenaam te vinden. Alleen dan krijg je je laatste rust.



    Ga door een ingewikkeld verhaal vol actie en vreemde personages die hun eigen verhaal te vertellen hebben. Verken niet-lineaire levels waarin je het moet opnemen tegen moeilijke vijanden en angstaanjagende eindbazen, en win voorwerpen waarmee je naar het volgende gebied kunt gaan. Speel wapens en uitrusting vrij die verschillende movesets hebben, waardoor je een compleet andere vechtstijl kunt hanteren.



    Last Night of Winter Laat je schakelen tussen drie moeilijkheidsniveaus om de uitdaging van het spel te veranderen. Je kunt vechten met een basisaanval, een afstandsaanval en een speciale aanval die je kunt opladen. Maar pas op dat je niet zonder uithoudingsvermogen komt te zitten op een cruciaal moment, waardoor je kwetsbaar wordt voor de tegenaanval van je tegenstander.



    Bepaal je lot in Last Night of Winter: kun je je doel vervullen en de erfgenaam vinden, of ben je vervloekt om voor altijd een skelet te blijven?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Last Night of Winter

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Last Night of Winter

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief