BG PPC IG EN
 
 

Dual Universe

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Een universum gemaakt van voxels - dat is wat je te wachten staat in Dual Universe. Enter een open-wereld sci-fi MMO waar je zo ongeveer alles kunt bouwen wat je wilt in een enkele persistente omgeving.



    De aarde is allang verdwenen, vernietigd door een botsing met een neutronenster. Je ontwaakt uit een cryoslaap op een ruimteschip dat op weg is naar een ander zonnestelsel in de verre ruimte. Je moet de menselijke beschaving in dit nieuwe zonnestelsel opnieuw opbouwen, maar hoe je dat doet is geheel aan jou.



    Bouw alles wat je geest kan zien met behulp van voxels. Huizen, wolkenkrabbers, racebanen, ruimtestations - je droomt het, je kunt het maken, en de hele spelersgemeenschap zal het kunnen zien en beleven.



    Als je wilt, kun je je tijd besteden aan handel in de spelersgestuurde economie. Richt een mijnbouwbedrijf op waar je mineralen kunt verhandelen met andere spelers, vracht door de ruimte kunt vervoeren met handelsschepen of wapensystemen voor slagschepen kunt maken.



    Je kunt ook gevechten aangaan in de verre gebieden van het zonnestelsel waar de wetten niet worden gehandhaafd. Bouw een vloot en val andere facties aan, of gebruik ze om je eigen handelsroutes te beschermen. Je kunt ook strijden om de heerschappij over een Alien Core Unit en zijn grondstoffen. Of je kunt vrede afdwingen door superieure vuurkracht. Wees precies het personage dat je wilt zijn - de keuze is aan jou in Dual Universe.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dual Universe

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Dual Universe

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief