Instant Gaming EU
 
 

Sir Whoopass: Immortal Death

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Trek ten strijde als Sir Whoopass, een ongelukkige held zonder hersens maar met een hart van goud. Sir Whoopass: Immortal Death is een hilarische parodie op andere open-wereld hack and slash RPG's zoals The Witcher. Als het hoofdpersonage heb je per ongeluk chaos en vernietiging ontketend in een vredige fantasiewereld, en nu moet je je fout herstellen. Je moet jacht maken op The Immortal, een kwaadaardige overheerser, en hem verslaan met het Legendary Villain-Beating Artifact.



    Vecht je een weg door verschillende schurken die door The Immortal zijn opgeroepen: orcs, skeletten, trollen en nog stinkende vijanden. Kies uit een selectie wapens die je vechtstijl bepalen. Level up en upgrade je gereedschap om nog meer monsters een lesje te leren. Je krijgt ook verschillende grappige hoeden en zelfs een hovercraft!



    Trek door het algemene fantasierijk Wildwood op zoek naar de drie ontbrekende stukken van het Legendarische Schurk-Vernietigende Voorwerp. Alleen door ze te verzamelen (en een voldoende hoog level te halen) kun je hopen The Immortal te verslaan. Zo gaat het verhaal in Sir Whoopass: Immortal Death.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Sir Whoopass Immortal Death

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Sir Whoopass: Immortal Death

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief