Eneba COM
 
 

Rising Lords

  • PC
  • Switch
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Word middeleeuws met Rising Lords, een turn-based strategiespel waarin je heerst over je eigen leengoed met behulp van kaart- en bordmechanismen. Heers over je ridders en horigen en gebruik ze om je eigen ambities te bevorderen - of zorg voor ze en zie ze floreren!



    Bestuur je land. Hef belasting van je volk en gebruik dat geld om legers op te richten, wapens voor soldaten te kopen en je steden te verdedigen. Promoveer boeren tot ridders en stuur ze de oorlog in. Maar wees voorzichtig - behandel je volk niet goed en je kunt in opstand komen.



    Kies voor de campagnemodus of neem het op tegen drie andere spelers in de multiplayer. Reken af met andere landheren die mogelijk een oogje hebben op jouw grondgebied. Werkt de diplomatie niet, dan zul je ten strijde moeten trekken.



    De kunst van Rising Lords ziet eruit als een levend, ademend middeleeuws tapijt. Vecht met een op kaarten gebaseerd gevechtssysteem op een rasterkaart. Let op de samenstelling van de troepen, het terrein en de verdediging, want die bepalen mede de overwinning. Bestrijd en versla de vijandelijke troepen om de dag te winnen. Het is tijd om je krachten te bundelen in Rising Lords!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Rising Lords

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Rising Lords

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief