Instant Gaming EU
 
 

Super Catboy

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ga op een ritje vol actie met Super Catboy, een platformer gemaakt met retro-stijl 16-bit pixel art en moderne mechanica. Super Catboy is gebaseerd op klassiekers als MegaMan en bevat nieuwe beat 'em-up mechanismen die je laten smeken om meer.



    Super Catboy is een constructie gemaakt door een kwaadaardige wetenschapper, maar hij heeft zich tegen hem gekeerd. Samen met zijn nieuwe sidekick Weapongirl moet Super Catboy zijn aartsvijand en zijn leger van bionische hondensoldaten uitschakelen voordat ze de wereld overnemen.



    Spring, sprint, vecht en ren je een weg door bossen, besneeuwde bergen en fabrieksruïnes. Gebruik Super Catboy's schiet- en vechtkunsten. Combineer je bewegingen met een breed scala aan wapens voor spectaculaire melee combo's. Vecht tegen harde eindbazen die van plan zijn je te stoppen voordat je je schepper ontmoet. Je kunt zelfs bonuslevels vrijspelen met achtervolgingen met motoren en mijnkarren. Super Catboy heeft het allemaal, dus maak je klaar voor de nieuwste hard-hitting superheld in de stad!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Super Catboy

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Super Catboy

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief