Instant Gaming EU
 
 

Desta: The Memories Between

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Desta: The Memories Between is een turn-based tactisch roguelike spel, gedreven door het verhaal van Desta, een jonge vrouw die gebroken relaties wil herstellen en de waarheid wil spreken tegen haar geliefden. Haar manier om dat te doen is via haar dromen en een metaforisch spelletje trefbal.



    Desta's leven is in verval geraakt nadat verschillende belangrijke relaties zijn stukgelopen. Maar elke nacht bezoekt ze een droomwereld die is samengesteld uit plaatsen in haar herinneringen. Hier confronteert ze relaties uit het verleden en gesprekken die niet volgens plan verliepen.



    Om ze te veranderen moet je vreemde bollen oprapen die je kunt gebruiken voor een balspel. Tijdens een ontmoeting kun je de orbs gooien, waarbij je de omgeving gebruikt om trick shots uit te voeren die je doelwit raken. Na verloop van tijd kun je vaardigheden verwerven die je vaardiger maken en je kansen om te winnen vergroten.



    Tijdens je tocht door de droomwereld ontmoet je ook verschillende personages die een band hebben met deze plek en die hun verhaal willen afsluiten.



    Desta: The Memories Between, gemaakt door de ontwikkelaars van Monument Valley, is een volledig ingesproken verhaalgedreven spel dat zich richt op thema's als geestelijke gezondheid, het verlies van je ouders en genderidentiteit. Volwassenheid van de speler wordt aangeraden bij het spelen van dit spel.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Desta The Memories Between

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Desta: The Memories Between

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief