Instant Gaming EU
 
 

The Wreck

  • PC
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Wreck is een 3D visuele roman die laat zien hoe één moment alles kan veranderen, en dat doet het voor een down-and-out scenarioschrijfster genaamd Juno. Ontdek episodes uit haar leven en wees getuige van het exacte moment waarop een ongeluk haar voorgoed verandert.



    Terwijl ze de middelbare leeftijd nadert, ziet Juno haar leven uit elkaar vallen. Haar carrière als scenarioschrijfster loopt op niets uit, ze is een emotioneel wrak, en ze verneemt al snel dat haar moeder op de eerste hulp voor haar leven vecht vanwege een hersenaneurysma. En op deze dag vindt de ergst mogelijke gebeurtenis plaats, want ze verongelukt met haar auto. Kun jij de omstandigheden veranderen om een dergelijke afloop te voorkomen?



    Verken het verleden. Bekijk scènes uit Juno's leven die haar naar dit kruispunt hebben geleid. Stel het verhaal samen tot de waarheid aan het licht komt. Gebruik je kennis van haar trauma om de gebeurtenissen in het heden te veranderen. Kies nieuwe dialoogopties die het verhaal kunnen beïnvloeden en misschien verbroken relaties samenvoegen.



    Ontdek hoe mooi het leven kan zijn ondanks iemands mislukkingen en onvolkomenheden. Kijk of het lot iets is dat ongedaan gemaakt kan worden. Neem de juiste beslissingen, zie hoe Juno zich kan herpakken en voorkom een tragisch lot in The Wreck.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Wreck

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over The Wreck

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief