Eneba COM
 
 

Disney Dreamlight Valley

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Help het Magic Kingdom weer tot leven te wekken! Disney Dreamlight Valley is een gezellige levenssim waar je een hele nederzetting opbouwt met je favoriete personages, zowel helden als schurken, van Disney en Pixar. Verken, neem quests aan en verzamel grondstoffen terwijl je het magische land herstelt in zijn eens zo glorieuze vorm.



    Dreamlight Valley is er slecht aan toe. Eens een gelukkige en welvarende plek vol vriendelijke gezichten, viel de vallei uit elkaar toen de Vergetelheid plaatsvond. Night Thorns vulde de plaats, en sneed de burgers af van waardevolle herinneringen. Ze keerden elkaar de rug toe en verstopten zich in de grenzen van het Droomkasteel. Nu is het aan jou om de verloren verhalen van Dreamlight Valley terug te halen en het geheugen van de burgers te herstellen.



    Verken Dreamlight Valley en ontgrendel verschillende Realms die je favoriete Disney-personages bevatten. Bevrijd ze uit de klauwen van de Vergetelheid. Elk personage dat je tegenkomt heeft een eigen dialoog, zoektocht en leven om te ontdekken. Bouw vriendschappen op en doe activiteiten met je favoriete personages, zoals planten verzorgen met Wall-E of koken in het restaurant met Remy de Rat.



    Neem de tijd om Dreamlight Valley op te bouwen en te herstellen. Pas je buurt aan door het landschap aan te passen, te decoreren en de indeling van je gebouwen te veranderen. Je mag zelfs beslissen wie je buren worden.



    Disney Dreamlight Valley laat je ook je eigen aanpasbare personage maken. Kies je hele uiterlijk, van je haar tot je outfits. Maak een selfie met je favoriete personages met de in-game camera om momenten te herdenken. Met de Touch of Magic tool kun je zelfs eigen ontwerpen maken! Als je eenmaal begonnen bent, is het spel moeilijk weg te leggen. Breng magie terug naar het land met Disney Dreamlight Valley.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Disney Dreamlight Valley

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Disney Dreamlight Valley

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief