Eneba COM
 
 

MicroWorks

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Snelheid is de naam van het spel in MicroWorks, een snel feestspel waarin je zo snel mogelijk een reeks minigames moet voltooien terwijl je naar de finish racet. Sla dingen kapot, ontwijk laserstralen en los triviavragen op - de Nexus presenteert allerlei maffe spelletjes die je zo snel mogelijk moet doen. Stijg op de ranglijsten naarmate je meer bedreven raakt in elk spel.



      Speel meer dan 150 chaotische minigames. Je speelt ook Boss-levels, die hun eigen specifieke levels en mechanica hebben, zoals spokenjacht, schieten in het Wilde Westen en racen met karts.



      Speel met maximaal 16 spelers in modes als Scorematch, waarbij de hoogste scorer wint, of Survival, waarbij je wordt uitgeschakeld als je een minigame verliest. Je krijgt ook een level editor zodat je je eigen mini-games kunt aanpassen. Wie van je vrienden zal de snelste en meest vaardige zijn? Kom erachter in MicroWorks.

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Actie.

      Opmerkingen over MicroWorks

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief