Eneba COM
 
 

Rogue : Genesia

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Help Rog om verschillende werelden te redden van een dreigend onheil in dit spannende actie-rogue-lite spel. Rogue : Genesia is een spel met gameplay die erg lijkt op Vampire survivors waar je de rol aanneemt van een deskundige krijger die vecht tegen eindeloze hordes vijanden in een verscheidenheid aan scenario's. Je doel is om door verschillende stadia te navigeren terwijl je tegen talloze vijanden vecht. Versla ze allemaal en je kiest een pad dat je leidt naar een ander uitdagend gevecht of een plek waar je kunt rusten en je zuurverdiende goudstukken kunt uitgeven om extra uitrusting te kopen.



    Rogue : Genesia heeft meer dan 60 passieve upgrades en 16 wapens die je kunt vrijspelen naarmate je verder komt in het spel. Je kunt ze naar believen combineren om een unieke build te creëren waarmee je elke stage zo snel mogelijk uitspeelt en toch in leven blijft. Sommige daarvan zijn krachtige melee-aanvallen en andere zullen je vijanden op afstand decimeren. Kies je favorieten en ga de uitdaging aan. Je kunt ook een aantal artefacten vrijspelen die de gameplay sterk beïnvloeden. Verzamel ze en beleef een compleet ander avontuur in elk spel.



    Met pixel-art graphics en veel actie, Rogue : Genesia is een spannende rogue-lite ervaring voor degenen die niet bang zijn geconfronteerd met talloze vijanden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Rogue Genesia

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Rogue : Genesia

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief