Instant Gaming EU
 
 

Dark Messiah of Might & Magic

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Word jij de held of de vernietiger? Dark Messiah of Might & Magic is een first-person RPG die jou je lot laat kiezen. Speel als Sareth, een leerling van de tovenaar Phenrig, die de opdracht heeft een onheilig artefact te vinden dat de Schedel der Schaduwen heet. Zonder dat je het weet, draag je de zaden van demonische kracht in je die van jou de redder van de wereld of de gesel kunnen maken.



    Verken een fantasiewereld vol ondoden, orcs en draken. Speel met ongelooflijke physics van de Source engine van het spel, waardoor je kunt vechten met een compleet gevechtssysteem. Je kunt niet alleen een arsenaal van 30 wapens gebruiken, maar ook een groot aantal spreuken.



    Naarmate je levels stijgt, kun je nieuwe vaardigheden aan je repertoire toevoegen. Naast je magische vaardigheden kun je in het Dark Messiah's Skill Evolution System je krachten verder opvoeren en jezelf tot een kracht maken om rekening mee te houden.



    Tot slot kun je op Dark Messiah of Might & Magic met maximaal 32 spelers spelen in de Crusade-modus, waar je kunt deelnemen aan een enorme dynamische online campagne, compleet met vijf personageklassen. Wat kies je: de deugd van een held of de kracht van een Dark Messiah?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dark Messiah of Might & Magic

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Dark Messiah of Might & Magic

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief