Instant Gaming EU
 
 

Asterigos: Curse of the Stars

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Asterigos: Curse of the Stars geeft je een zielsachtig actie-avontuur dat zich afspeelt in de wereld van de Griekse mythologie. Als de held Hilda moet je naar de stad Aphes op zoek naar je vermiste vader. Onderweg moet je het opnemen tegen vreselijke vijanden, uitgestrekte en naadloos op elkaar aansluitende kaarten verkennen en je storten in een verhaal waarin jouw keuzes het einde bepalen.



    Welkom in Aphes, een oude stad die gebukt gaat onder een vreselijke vloek. Je moet de aard van het kwaad zelf ontdekken terwijl je door de mistige straten van de stad, de bedompte riolen en de schitterende kristallen grotten eronder dwaalt.



    In Aphes krijg je te maken met 60 verschillende vijanden en 22 eindbazen, dus je moet goed voorbereid zijn. Kies een vechtstijl die bij je past: zwaard en schild, speer, staf, hamer of magische armbanden. Wissel tussen twee wapenstijlen om je naar behoefte aan te passen aan je vijand. Je kunt ook op zoek gaan naar 100 collectibles die verspreid liggen in Aphes.



    Je begint aan een verhaal waarin jouw keuzes het einde bepalen. Vind je je vader en maak je een einde aan de vloek van Aphes? Of kom je op een duister pad terecht? Kies je lot in Asterigos: Curse of the Stars.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Asterigos Curse of the Stars

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Asterigos: Curse of the Stars

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief