Instant Gaming EU
 
 

Terrian Saga: KR-17

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Achtervolg een schurkachtige agent en red je wereld in Terrian Saga: KR-17. In deze actie-puzzelplatformer speel je als een misplaatste beveiligingsrobot genaamd KR-17 die tijdens een oorlog bewustzijn heeft gekregen. Met verschillende wapens en vaardigheden moet je het opnemen tegen een leger gevechtsrobots, enorme levels verkennen en op zoek gaan naar de echte vijand die de gebeurtenissen achter de schermen manipuleert.



    Het Terriaanse rijk is momenteel in open conflict met een terroristische groepering genaamd het Gloriaanse Volksverzet. Duizenden GPR-robots hebben de planeet Valiant in het Terriaanse domein overgenomen. Als reactie hebben de Terrianen honderden KR robots gestuurd om het probleem aan te pakken. Jij bent onder hen.



    Met je trouwe raket sidekick J1M, moet je de strijd aangaan met de GPR. Verken 65 borden in 9 verschillende omgevingen, zoek naar geheime gebieden en verzamel uitrusting om je te helpen in de strijd. Je kunt J1M gebruiken om vijanden op afstand uit te schakelen of geblokkeerde doorgangen te openen. Tot slot test je jezelf tegen 8 eindbazen die je vaardigheden tot het uiterste zullen drijven. Terrian Saga: KR-17 is slechts de eerste van een reeks games die zich in Terrius afspelen, dus ga aan de slag met dit legendarische verhaal.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Terrian Saga KR 17

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Terrian Saga: KR-17

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief