Instant Gaming EU
 
 

Horse Tales: Emerald Valley Ranch

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Rijd door een prachtige vallei met je favoriete paard in Horse Tales: Emerald Valley Ranch. Je bent een jonge vrouw die op vakantie gaat naar de ranch van je tante, maar daar in een trieste staat aantreft. De stoeterij ligt in puin en de rest van de ranch is verwaarloosd.



    Het is aan jou om de ranch in zijn oude glorie te herstellen. Reis door de vallei en sluit vriendschap met de plaatselijke bevolking. Krijg hulp bij de wederopbouw van de ranch van mensen als de burgemeesterszoon Gabriel, de houtvester Matteo en de bekwame architect en vakvrouw Noelle. Eenmaal herbouwd kun je de ranch personaliseren met nieuwe gebouwen, stallen en decoraties om hem op te leuken.



    Ga te paard de wijde groene vallei verkennen. Je kunt ook wilde paarden vinden en de uitdaging aangaan om ze te vangen, temmen en fokken. Maak de beste paarden op basis van kleur, stats en unieke vachten. Als je nieuwe mensen ontmoet, kun je side quests uitvoeren en grondstoffen van hen verzamelen. Binnenkort word je een meester paardenruiter en fokker, en red je de erfenis van je familie met de ranch. Creëer een paardenparadijs met Horse Tales: Emerald Valley Ranch.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Horse Tales Emerald Valley Ranch

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Horse Tales: Emerald Valley Ranch

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief