Instant Gaming EU
 
 

Survivalist: Invisible Strain

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Kun jij overleven in een wereld die is overspoeld door zombies? Survivalist: Invisible Strain is een RPG en basisbouwer die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld 10 jaar nadat het zombievirus de planeet heeft getroffen. Om een mysterieuze reden storten de ooit veilige havens van de wereld in en moet je ontsnappen naar de wildernis om een nieuwe gemeenschap op te bouwen die je je eigen kunt noemen.



    Bouw een nieuwe nederzetting in een willekeurig gegenereerde wereld en bevolk deze door andere overlevenden te rekruteren. Elk van hen heeft zijn eigen persoonlijkheid en vaardigheden, en zal op je reageren afhankelijk van hoe je ze behandelt. Je moet ze voeden, kleden en beschermen tegen overvallers en zombies.



    Doe mee aan dynamische gevechten waarbij je kunt richten op de lichaamsdelen van je tegenstander om verzwakkende effecten te veroorzaken. Houd er rekening mee dat zowel jij als je tegenstanders aanvallen kunnen ontwijken. Je kunt ook vaardigheden zoals boogschieten, vuurwapens en man-tegen-man gevechten verbeteren om de gevaarlijkere vijanden bij te houden.



    Je moet alles doen wat je kunt om te overleven, als dat betekent gewassen planten, scharrelen in de wildernis, andere overlevenden overvallen en natuurlijk zombies doden. Het leven is zwaar in de post-apocalyps, maar je moet het op de een of andere manier zien te redden. Heb jij wat nodig is om in leven te blijven in Survivalist: Invisible Strain?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Survivalist Invisible Strain

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Survivalist: Invisible Strain

    • Also Published By Ginormocorp Holdings Ltd
    • Survivalist
      0.49€
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief